Szergej Rebrov Ukrajna szövetségi kapitánya lehet

Ukrán sajtóhírek szerint a Ferencváros vezetőedzője, Szergej Rebrov lehet hazája labdarúgó-válogatottjának következő szövetségi kapitánya. Ukrajna a magyar válogatotthoz hasonlóan a 2021-re halasztott Európa-bajnokságra készül.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO2020. 11. 13. 16:21
null
Talán még ő sem hinné el, ha a Premier League-ben dolgozhatna Fotó: Szabó Miklós Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros vezetőedzőjeként nagyszerű munkát végez Szergej Rebrov. A zöld-fehéreket tavaly az Európa-liga, idén a Bajnokok Ligája csoportkörébe vezette el. Nem meglepő, hogy többször is felmerült a szakember neve más csapatoknál.

Nyáron török sztárcsapatokkal boronálták össze tévesen Rebrovot, most pedig ukrán források szerint hazája szövetségi kapitányi posztját veheti át a 2021-re halasztott Európa-bajnokság után.

A váltás meglepő lenne, hiszen Rebrov korábbi klasszis csapattársa, Andrej Sevcsenko irányításával az ukrán válogatott magabiztosan, a címvédő Portugáliát is megelőzve csoportelsőként kvalifikálta magát az Eb-re.

Az ukrán labdarúgó-szövetség hivatalos Facebook-oldalán tagadta az értesüléseket: „Pénteken több helyen is olyan információ jelent meg a médiában, hogy a szövetség előszerződést kötött Szergej Rebrovval, aki 2021 júliusától három évig az ukrán válogatott szövetségi kapitánya lesz. Hivatalosan kijelentjük, hogy ez az információ teljesen nonszensz, vagy ha úgy jobban tetszik, akkor banális és hamis.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.