Szoboszlai fantasztikus találata ellenére sem volt elégedett

A Salzburg labdarúgócsapata az előző évadtól eltérően idén nem tudta győzelemmel kezdeni a Bajnokok Ligáját, az első fordulóban hazai pályán csak 2-2-es döntetlenre volt képes a Lokomotiv Moszkva ellen. Az osztrák klub magyar sztárja, Szoboszlai Dominik gyönyörű gólja ellenére nem volt elégedett a találkozót követően.

Magyar Nemzet
Forrás: Skysports Austria2020. 10. 22. 16:00
Szoboszlai Dominik
Zlatko Junuzovic, a Salzburg játékosa (j) ünnepel csapattársával, Szoboszlai Dominikkal, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének Fotó: MTI/AP/Andreas Schaad
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bajnokok Ligája A csoportjának mérkőzésén Éder szerezte meg a vezetést a Lokomotivnak a 19. percben. az első félidő végén bombagóllal egyenlített. A szünet után Zlatko Junuzović révén fordított a házigazda Salzburg, de nem ő lett a meccs hőse, hanem Vitalij Liszakovics, aki pályára lépése után hat perccel betalált, ezzel pontot biztosítva csapatának a 2-2-re véget ért találkozón.

A Salzburg két gólszerzője ünnepel
Fotó: MTI/AP/Andreas Schaad

– Nem lehetünk elégedettek a 2-2-es végeredménnyel, hiszen képesek voltunk megfordítani az eredményt. A szünet után kiválóan játszottunk, öt perc elteltével gólt is szereztünk. Sajnálatos, hogy ez nem volt elég a három pont megszerzéséhez. Tudjuk, hogy jobban kell teljesítenünk, többet futnunk és küzdenünk egymásért – mondta Sky Sports osztrák kiadásának a magyar játékos. – Sokat gyakorlom a lövéseket az edzéseken, de ez más helyzet volt, hiszen nem volt lehetőségem letenni a labdát és rákészülni a lövésre. Sikerült nagyon jól eltalálnom a labdát – tette hozzá Szoboszlai.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.