Újra karanténba került a Szeged férfi-kézilabdacsapata

A Kielce elleni találkozó után tesztelték a szegedi férfi-kézilabdacsapatot. A tesztek eredményét a szegedi klubhonlap hozta nyilvánosságra. Kiderült, újabb játékos fertőződött meg.

Magyar Nemzet
2020. 09. 27. 18:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mol-Pick Szeged szerdán 26-23-ra kikapott a lengyel Lomza Vive Kielce otthonában, a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, majd a játékosok a szabályoknak megfelelően 24 órás eltéréssel két PCR-teszten vettek részt.

Az eredmények megérkezéséig a küldöttség minden tagja hatósági karanténban volt. A tesztek alapján újabb – nem nevesített – játékos fertőződött meg a koronavírussal, így a Kielcébe utazott keret minden tagja ismét karanténba került.

hetek óta küzd a vírussal
Fotó: Ujvári Sándor/MTI

A szegediek közül Kielcében koronavírusos megbetegedés miatt Bodó Richárd, Bánhidi Bence, Borut Mackovsek, Dean Bombac, Stanislav Kasparek és Nik Henigman, sérülés miatt Luka Stepancic, Mario Sostaric és Stefán Sigurmannsson hiányzott.

A csapat a BL-csoportkörének első fordulójából elhalasztotta a Paris Saint-Germain elleni találkozót, a harmadik fordulóban esedékes, az észak-macedón Vardar Szkopje ellen jövő csütörtökre kiírt mérkőzésre pedig felfüggesztette a jegyértékesítést.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.