Így viccelte meg Jean-Paul Belmondo a nőket

Igazi mókamester volt a 88 éves korában elhunyt színészlegenda – írja a Ripost.

Forrás: RIPOST2021. 09. 12. 14:24
BELMONDO, Jean-Paul
Prizs, 2017. oktber 13. Jean-Paul Belmondo francia sznsz rkezik plyatrsa, Jean Rochefort gyszmisjre az Aquini Szent Tams-templomba Prizsban 2017. oktber 13-n. Rochefort oktber 9-n, 87 ves korban hunyt el. (MTI/EPA/Yoan Valat) *** Local Caption *** 50081308 Fotó: YOAN VALAT
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a 88 éves korában elhunyt Jean-Paul Belmondo a kamerák előtt vérprofi volt, a forgatási szünetekben imádott viccelődni, és az sem állt tőle távol, hogy egy kicsit megtréfálja kollégáit.

Egy alkalommal azt találta ki, hogy azzal csal mosolyt Claudia Cardinale arcára, hogy elkezdte kidobálni az ablakon a szállodaszoba berendezését. Máskor azzal nevettette meg a teljes stábot, hogy egy csókjelenet előtt befalt rengeteg hagymát és kolbászt

– mesélte a Ripostnak Király Levente író, aki ahogyan tette Bud Spencerről vagy Terence Hillről, Belmondóról is könyvet ír.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.