időjárás 16°C Vilhelmina 2021. September 19.
logo

Vajon miért nem mentek el Mick Jaggerék a Rolling Stones dobosának temetésére?

Forrás: borsonline.hu
2021.09.14. 15:34 2021.09.15. 15:43
Vajon miért nem mentek el Mick Jaggerék a Rolling Stones dobosának temetésére?

A nyolcvanéves korában elhunyt sztárzenész temetésére múlt héten került sor. Egykori zenésztársai azonban nem vettek részt a búcsúztatáson – írja online felületén a Bors.

Sem Sir Mick Jagger, sem Keith Richards, sem Ronnie Wood nem volt jelen egykori zenésztársuk, a nyolcvanéves korában elhunyt Charlie Watts temetésén. A legendás dobos búcsúztatóján csak a szűk család vett részt a Nagy-Britanniában található Devonban. Jaggerék azért voltak kénytelenek kihagyni a temetést, mert a koronavírus-járvány miatt hozott szigorú intézkedések miatt Bostonban kellett maradniuk.

A Rolling Stones amerikai koncertturnéja szeptember 26-án kezdődik az Egyesült Államokban. Egy bennfentes elárulta a brit The Sun nevű bulvárlapnak, hogy Mick Jaggerék a turné összes állomásán megemlékeznek majd Wattsról.

Az együttes augusztus 5-én jelentette be, hogy a tengerentúli turnén Watts nélkül vesznek részt. Végül, augusztus 24-én érkezett a hír, hogy a Rolling Stoneshoz 1964-ben csatlakozó dobos elhunyt.

Borítókép: 2014. október 23-án Adelaide-ben készített kép Charlie Wattsról és Mick Jagger énekesről. Watts 2021. augusztus 24-én, nyolcvanéves korában, egy londoni kórházban elhunyt.
Fotó: MTI/EPA/AAP/Ben Macmahon