Jennifer Garner kapja idén a világ legelismertebb pudingostálkáját

Színészi pályafutása és filantróp, valamint vállalkozói tevékenysége elismeréseként idén Jennifer Garnernek ítélte oda az év nője díjat a Harvard Egyetem színjátszóköre – jelentette be a társulat csütörtökön.

Forrás: MTI2022. 01. 07. 11:05
Garner, Jennifer
Los Angeles, 2018. augusztus 21. Jennifer Garner amerikai színésznõ a nevét viselõ csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2018. augusztus 20-án. Garneré a 2641. csillag a sétányon. (MTI/EPA/Mike Nelson) Fotó: Mike Nelson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 49 éves Garnert hagyományosan a Harvard téren tartott parádéval és mókás köszöntéssel ünneplik majd, és végül megkapja a színtársulat jelképes pudingostálját.

A Hasty Pudding színjátszókör 1844-ben alakult a Harvard Egyetemen, a világ harmadik legrégebben fennálló társulatának tartja magát. Az év nője elismerést 1951-ben alapították, hogy azzal a szórakoztatás világában nyomot hagyó művészeket díjazzák. Tavaly Viola Davisnek ítélték oda a pudingostálat, a korábbi díjazottak között volt Meryl Streep, Julia Roberts, Ethel Merman és Cher is.

Garnert számos Emmy-díjra jelölték az Alias című filmsorozat főszereplőjeként. Filmjei közül a Juno, a Mielőtt meghaltam és a Hirtelen 30 is nagy is közönségsikert aratott.

A színésznő komoly szerepet vállal a Save the Children jótékonysági szervezet munkájában és kampányol is érte. Emellett társalapítója a Once Upon a Farm nevű, organikus élelmiszert előállító cégnek, amelynek célja, hogy a legjobb minőségű ételt biztosítsa fenntartható módon a gyerekeknek.

A díjátadó ceremóniát február 5-én rendezik meg, azon a napon, amikor a társulat új előadása is debütál.

Molly Chiang társproducer elmondta: nagyon készülnek a ceremóniára, amelynek időpontja először esik egybe egy bemutatóval.

A Hasty Pudding (melynek jelentése tejben főtt kukoricakása) bronz pudingostálkája (Fotó: MTI/EPA/John Cetrino)

Az év férfijának ítélt Hasty Pudding-díjat idén Jason Bateman kapja, aki Garner férjét alakította a Juno című filmben. Bateman díjazását már decemberben bejelentette a társulat. A női és férfi díjazottat külön ünneplik az egyetem campusán, Bateman ceremóniáját február 3-án tartják.

Borítókép: Jennifer Garner a nevét viselő csillag avatási ünnepségén a hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2018. augusztus 20-án. (Fotó: MTI/EPA/Mike Nelson)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.