A Grincs el akarta lopni Robert De Niro ajándékait a karácsonyfája alól

Robert De Niro manhattani lakásából akart karácsonyi ajándékokat lopni egy tolvaj hétfőn hajnalban, de a rendőrség tetten érte.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 12. 20. 7:30
COPPOLA, Francis Ford; PACINO, Al; DE NIRO, Robert
Los Angeles, 2022. március 28. Al Pacino amerikai színész, Francis Ford Coppola amerikai rendezõ és Robert De Niro amerikai színész (b-j) a 94. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2022. március 27-én. MTI/EPA/Etienne Laurent Fotó: Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hatóság közleménye szerint a sorozatos betöréseket elkövető Grincset követték, és akkor csaptak le rá, amikor hajnali három óra előtt besurrant a színész lakásába.

A 30 éves tettes már a nappaliban volt, amikor letartóztatták. A helyszínről eltulajdonított tárgyakat találtak nála – számolt be a New York-i rendőrség, de az elkövetőt nem nevezték meg.

A tolvaj a karácsonyfa alatt talált ajándékokat is el akarta vinni

– tette hozzá jelentésében az ABC News.

A 79 éves Oscar-díjas színész az emeleten tartózkodott a betörés alatt, akkor ért le a nappaliba, amikor a nőt elfogták.

Az incidens Manhattanben, az East 65th Street egy házában történt. A rendőrség szerint a tolvaj az erőszakos behatolásra utaló jelek alapján az alagsori bejáraton keresztül juthatott be. De Niro szóvivője elmondta, hogy a színész ideiglenesen bérli a lakást.

A tettes még hétfőn vagy kedden bíróság elé kerül a manhattani kerületi ügyészség szóvivője szerint.

Borítókép: Robert De Niro (Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.