A Warner Bros. hárommilliárddal fogja be Johnny Depp száját

Nem hiába távozott egyetlen szóra a színész a Legendás állatokból, hiszen a fizetését így is megkapja.

Forrás: hirado.hu2020. 11. 11. 10:13
DEPP, Johnny
San Sebastián, 2020. szeptember 21. Johnny Depp amerikai színész a Crock of Gold: A few rounds with Shane MacGowan címû filmje bemutatóján a 68. San Sebastián-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2020. szeptember 20-án. A filmes seregszemlét idén szeptember 18. és 26. között rendezik a baszkföldi városban. MTI/EPA-EFE/Juan Herrero Fotó: Juan Herrero Forrás: MTI/EPA-EFE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Johnny Depp nem ölti többé magára Gellert Grindelwald szerepét a Legendás állatok-filmsorozatban – ezt maga az amerikai színész jelentette be múlt pénteken az Instagramon. Az 57 éves filmsztár követőinek elmondta, hogy a Warner Bros. kérésére adja vissza a produkció főgonoszának szerepét.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Grindelwald’s on the loose. #FantasticBeasts

Fantastic Beasts (@fantasticbeastsmovie) által megosztott bejegyzés,

Azonban mint a The Hollywood Reporter megtudta, így is megkapja a filmért a teljes tíz millió dolláros (három milliárd forintos) fizetését, ugyanis a szerződésében van egy olyan záradék, hogy akkor is jár neki a sztárgázsi, ha a film valamilyen oknál fogva nem készült el. Pedig a színész csak egy apró jelenetet forgatott le a filmhez még szeptember elején – írja a Híradó.hu.

Johnny Depp nem ölti többé magára Gellert Grindelwald szerepét
Fotó: Juan Herrero / MTI / EPA-EFE

A film elkészül, de nem Deppel, akit azután kért fel a stúdió a távozásra, hogy a színész első fokon elvesztette a The Sun brit bulvárlap ellen rágalmazás miatt indított perét.

A sztár azért perelte be a Sunt, mert a lap „feleségverőként” írt róla. Depp azonban tagadta, hogy bántotta volna volt feleségét, a nála 23 évvel fiatalabb Amber Heardöt. A színész megerősítette, hogy azt tervezi, fellebbez az ítélet ellen.

A stúdió korábban úgy nyilatkozott, hogy Grindelwald szerepére új színészt keresnek, akinek a rajongók szerint Colin Farrellnek kellene lennie, hiszen ő alakította elsőként a karaktert.

Érdekességek, furcsa titkok Demi Moore-ról, születésnapján

Ahogy azt a life.hu korábban megírta, Demi Moore idén év elején együtt mulatott egy divatbemutatón Gigi és Bella Hadiddal, és az akkor készült képeken is látszik, milyen jó formában van. Közel 60 évesen, 3 gyermek édesanyjaként is mesésen néz ki. Azonban most a portál úgy döntött, hogy születésnapja alkalmából elárul néhány olyan tényt is a színésznőről, amit talán még önök sem tudtak.

Gyermekkorában kancsal volt

Nem Demi Moore az egyetlen, akinek jót tettek az évek – Meryl Streepet például kifejezetten csúnya lánynak gondolták fiatal korában, ám mire felnőtt nő lett, teljesen kivirágzott. Demi esete azonban kicsit eltér ettől, ő ugyanis kancsal kisgyerek volt, és kétszer is meg kellett műteni ahhoz, hogy meggyógyítsák.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.