Angelina Jolie ismét erőszakkal vádolja Brad Pittet

Egykor Hollywood álompárjának számítottak, ám most kegyetlen harcot folytatnak egymással a gyerekekért – írja a Bors online felületén.

Forrás: borsonline.hu2021. 03. 20. 17:42
JOLIE, Angelina
Angelina Jolie minden eszközt bevet, hogy kizárólagos gyerekfelügyeletet kapjon Fotó: Neil Hall Forrás: MTI/EPA/Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Angelina Jolie egyszer már megvádolta Brad Pittet azzal, hogy egy magánrepülős utazás során felpofozta legnagyobb fiát, Maddoxot. Állítólag ezért is nyújtotta be később a válási papírokat.

Akkor az FBI és a Los Angelesi Gyermekjóléti Szolgálat is kivizsgálta az ügyet, és nem találták bűnösnek Pittet a családon belüli erőszak vádpontjában.

Nos, Angelina nem adja föl, és habár a válásuk már két éve lezajlott, a gyermekelhelyezésben még mindig nem tudnak megegyezni. Ezért aztán a színésznő mindent bevet, hogy megkapja a gyerekek teljes felügyeleti jogát.

Angelina Jolie minden eszközt bevet, hogy kizárólagos gyerekfelügyeletet kapjon
Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

Most azzal állt elő, hogy bizonyítéka van exférje erőszakosságára, és a gyerekek is hajlandóak tanúskodni. A három nagyobb, nem közös gyermek, Maddox (19 éves), Zahara (16) és Pax (17) valóban meghallgatható már, de a kisebbek elvileg nem. Ám a bíróság állítólag azt kéri a szülőktől, hogy Shiloh (14), valamint az ikrek, Knox és Vivienne (12) is megszólalhasson.

Ráadásul Angelina a színész által fizetett összeget is kevesli. Sőt, nem titkolt terve, hogy külföldre költözzön a gyerekekkel, de ezt egyelőre nem teheti meg Pitt beleegyezése nélkül.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Julia Roberts csak így volt hajlandó szerepelni a Jóbarátokban

A színésznő nem könnyítette meg a stáb dolgát, amikor csatlakozott a sorozathoz. Julia Robertset a Chandlert alakító Perry kérte fel, hogy játsszon a Jóbarátokban, de ő csak egy feltétellel vállalta – írja a CNN.

A legendássá vált széria készítői mesélték el, hogy a Micsoda nő sztárja egy többoldalas kvantumfizikáról szóló esszét kért Matthew-tól a szereplésért cserébe.

A cikk ITT olvasható tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.