Elhagyhatta a kórházat a világ legismertebb golfozója

A 15-szörös Major-győztes Tiger Woods február 23-án szenvedett súlyos balesetet.

Forrás: MTI2021. 03. 17. 13:44
WOODS, Tiger
Tiger Woods elhagyhatta a kórházat Fotó: Tannen Maury Forrás: MTI/EPA/Tannen Maury
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Februári súlyos autóbalesete után elhagyhatta a kórházat a világ legismertebb golfozója, aki floridai otthonában lábadozik tovább.

Tiger Woods elhagyhatta a kórházat
Fotó: MTI/EPA/Tannen Maury

A 45 éves sportoló a Twitteren úgy fogalmazott, mostantól minden nap azon fog dolgozni, hogy visszanyerje az erejét. Egyúttal mindenkinek megköszönte a jókívánságokat, az orvosi csapatnak pedig az ápolást.

A 15-szörös Major-győztes Woods február 23-án szenvedett súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel járó autóbalesetet Los Angeles közelében. A kocsija lesodródott az útról és többször megpördülve az oldalán landolt. A játékos jobb lábszára és bokája roncsolódott, több nyílt törése volt, több órán át operálták, ennek során a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. Az akkori előrejelzések szerint hónapokba telhet, mire újra járni tud, és most sem közölték a visszatérésének várható időpontját.

Borítókép: Tiger Woods a pályafutása során ötödször kiérdemelt zöld zakóban, miután megnyerte az idény első Major-viadalát, a Masters golfversenyt a georgiai Augustában

Tiger Woods súlyos autóbalesetet szenvedett

Tiger Woods autója helyi idő szerint kedd reggel eddig ismeretlen okból letért az útról a Kalifornia állambeli Ranchos Palos Verdes városban, többször megpördült és ripityára tört. A világ leghíresebb golfjátékosát súlyos lábsérülésekkel szállították kórházba, ahol azonnal megműtötték. Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy szenvedett-e maradandó sérülést.

Az L. A. megyei rendőrség tájékoztatása szerint valamivel reggeli hét óra után kaptak bejelentést a balesetről. „A sofőrt, egyben az egyedüli utast PGA-golfozóként, Eldrick Tiger Woodsként azonosították. Mr. Woodst fémvágókkal kiszabadították a roncsból a Los Angeles-i megyei tűzoltók és a mentők, majd a helyi kórházba szállították” – olvasható a rendőrségi közleményben.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.