Ez volt az első szó, amit Archie herceg kimondott

Nem fogja kitalálni, mi volt az. Egy egészen kicsit másra számítottunk.

Forrás: Mediaworks2021. 02. 28. 17:04
Harry herceg; Meghan hercegnõ; Archie Harrison Mountbatten-Windsor
Windsor, 2019. július 6. Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és felesége, Meghan sussexi hercegnõ gyermekük, Archie Harrison Mountbatten-Windsor keresztelésén az angliai Windsor királyi kastélyában 2019. július 6-án. A május 6-án született fiúgyermek a hetedik a brit trónutódlási sorban. MTI/EPA/SUSSEX ROYAL/Chris Allerton Fotó: Chris Allerton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon úgy tűnik, hogy Archie herceg szülei, Harry herceg és felesége, Meghan Markle lassan, de biztosan belép a hollywoodi hírességek közé, legalábbis ami a nyilvános szerepléseiket illeti – olvasható a beol.hu cikkében.

A brit királyi családot faképnél hagyó házaspár a legendás tévés nagyasszonynak, Oprah Winfreynek adott egy mindent részletbe belemenő mélyinterjút, ám előtte még volt egy jelenésük a népszerű komikusnál, James Cordennél is.

Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és felesége, Meghan sussexi hercegnő gyermekük, Archie Harrison Mountbatten-Windsor keresztelésén. Fotó: MTI/EPA/SUSSEX ROYAL/Chris Allerton

Az angolként az Egyesült Államokban karriert csináló Corden régóta jó barátja a hercegnek, és még az esküvőjén is ott volt, így a közösen eltöltött délutánjuk igazán oldott hangulatban telt. Harry például őszintén beszélt arról is, milyen érzés apának lenni.

A fiam most múlt másfél éves, de már fantasztikus kis fickó. Már képes összerakni három-négy szót is egymás után, és dalokat énekel. Az első szó, amit kimondott, az a krokodil volt.

– mondta a herceg, aki azt is elárulta, hogy Archie karácsonyra egy gofrisütőt kapott dédnagymamájától, II. Erzsébet brit királynőtől, így azóta általában az egész család azt reggelizik, természetesen annak is a szuperegészséges, organikus változatát.

Harry elmesélte azt is, hogy bár a királyi családban ellátott teendőitől visszalépett, ettől még az egész élete a közösség szolgálatáról szól, és ezt nem érzi tehernek.

Archie herceg első szavairól szóló teljes cikk IDE kattintva érhető el.

Korábbi cikkünkben a házaspár szerepléseiről írtunk, ugyanis protokollszakértők értetlenkednek Harry herceg sajtószereplésein. A herceg egy amerikai show-műsorban káromkodott, és személyes történeteket osztott meg II. Erzsébetről.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.