Férje 57 év alatt csak egyszer látta a színpadon a híres énekesnőt

Ez lenne Dolly Parton hosszú házasságának a titka?

Forrás: hirado.hu2020. 12. 08. 14:56
Parton, Dolly;
Köln, 2014. július 5. Dolly Parton Grammy-díjas amerikai énekesnõ Blue Smoke World Tour turnéja keretében koncertet ad Kölnben 2014. július 5-én. (MTI/EPA/Henning Kaiser) Fotó: Henning Kaiser Forrás: MTI/EPA/Henning Kaiser
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hetvennégy esztendős, felszínesen csak kebelcsodának, de szakmai karrierjét nem alábecsülve híres countrysztárnak minősíthető Dolly Parton érzelemtől fűtve mesélt házasságáról.

Leírni és kimondani sem egyszerű: ötvenhét éve van együtt Carl Thomas Deannel, ebből ötvennégy éve házasok.

„Bele vagyok betegedve, és remélem ő is belém” – fogalmazta meg érzéseit Parton, aki Jessie Ware podcastjában mesélt arról, mennyire jó a házassága manapság is a férjével.

Fotó: MTI/EPA/Henning Kaiser

Ami ennél is furcsább, hogy Carl rendkívüli módon kerüli a nyilvánosságot, szinte alig volt olyan esemény, amin együtt mutatkoztak, és Dolly tiszteletben tartja férje magánéletét, ugyanis ezt maga Carl kérte tőle. Ez még érthető is lenne, de az már kevésbé, hogy Carl állítólag egyetlenegyszer látta a híres énekesnőt színpadon.

Majd ezzel zárta a beszélgetést: „Mindig is a férfiak, a testiség és a kaja voltak a gyengéim. A sorrend néha változott.”

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Bob Dylan összes eddigi dalának tulajdonjogát megvásárolták

Bob Dylan összes eddigi dalának tulajdonjogát megvásárolta a Universal Music Publishing Group az „évszázad legjelentősebb zeneműkiadói megállapodását” megkötve.

A katalógus az amerikai énekes, dalszerző, zenész és költő hat évtizednyi pályafutása alatt született több mint 600 dalnak, köztük a Blowin’ in the Wind, a The Times They Are a-Changin és a Knockin’ on Heaven’s Door című slágereknek a tulajdonjogát tartalmazza.

„Ez az évszázad legjelentősebb és minden idők egyik legfontosabb zeneműkiadói megállapodása” – írta közleményében az UMG, a világ legnagyobb zeneipari vállalatcsoportja.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.