Fodor Zsóka már nagyon várja, hogy visszatérhessen a színpadra

A 78 éves örökifjú színésznő, Fodor Zsóka a járvány alatt megtapasztalta milyenek a szépkorúak mindennapjai, de ő inkább a munkát választja – írja a Metropolra hivatkozva a Bors online kiadása.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks, metropol2021. 04. 28. 20:49
Fodor Zska
A rendkívül népszerű színművésznő hamarosan újra színpadon lehet (A képen Fodor Zsóka Giza szerepében Örkény István Macskajáték című tragikomédiájának próbáján a békéscsabai Sík Ferenc Kamaraszínházban 2016. augusztus 31-én) Fotó: Rosta Tibor Forrás: MTI/Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fodor Zsóka már nem sokáig kényszerül arra, hogy nélkülözze a színpadot. A 78 éves színésznő reméli, hogy a kormány legfrissebb döntései után hamarosan újra a világot jelentő deszkákon állhat – számolt be róla a Metropol.

MARAD A MUNKA

Zsóka mindene a pörgés, a munka és az utazás, ezért is érinti nehezen, hogy több mint egy éve tombol a világban a koronavírus járvány.

– Megtapasztaltam, milyen nyugdíjasként az élet, Tény, hogy nem rossz, de azért még várnék ezzel. Bár nem unatkoztam az elmúlt bő egy év során sem, hiszen a barátaimmal töltöttem sok időt, persze figyeltünk a szabályokra. Rengeteget kirándultam. Otthon pedig megnyitottam a saját kis színházamat, ahol én voltam az előadó és a közönség is egyszerre. Sok verset mondtam, gyakoroltam a szövegeimet, és szórakoztattam magamat. Szóval nem unatkoztam

– fogalmazott Fodor Zsóka.

ÚJRA DOLGOZIK

A népszerű színésznő közel egy éve nem játszhatott szeretett közönsége előtt, azonban most már számolja vissza a napokat. Zsóka ugyanis megkapta a koronavírus-elleni védőoltás mindkét adagját, és egy új darabot is elkezdett próbálni.

– Szerintem már mindenki nagyon várja, hogy visszacsöppenjen a régi életébe. Megmondom őszintén, hogy én is. Rettenetesen hiányzik a színpad, de a legfontosabb most az egészség. Én már megkaptam mindkét vakcinát, nem titok, hogy a kínait. Nincsen semmi bajom! Fontos volt számomra, hogy megkaphassam, mert ez az egyetlen módja annak, hogy biztonságban tudhassam a szeretteimet és magamat is

– tette hozzá a színművésznő.

ÚJ ÉLETET KEZDETT

Bár a színpadot nélkülöznie kellett, egy álma teljesült Fodor Zsókának másfél éve, ugyanis hátrahagyta a fővárost, és Pécsre költözött.

A rendkívül népszerű színművésznő hamarosan újra színpadon lehet (A képen Fodor Zsóka Giza szerepében Örkény István Macskajáték című tragikomédiájának próbáján a békéscsabai Sík Ferenc Kamaraszínházban 2016. augusztus 31-én)
Fotó: MTI/Rosta Tibor

– 1962 óta vártam arra, hogy végre Pécsre költözhessek. Most már másfél éve lakom itt, és annyira élvezem, hogy azt nehéz szavakba önteni. A lakás, a város, az emberek szeretete nagyon sokat jelent nekem. Boldog vagyok itt – fogalmazott korábban a Metropolnak Zsóka.

A Bors cikke IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.