Az ismert színésznő elmondta, miért nem izgul ágyjelenet közben

Saoirse Ronan és Kate Winslet játsszák a két főszerepet az Ammonite című, a torontói fesztiválon szeptemberben debütált történelmi-életrajzi filmben, melyben utóbbi Mary Anning paleontológust formálja meg, a négyszeres Oscar-jelölt Ronan pedig a szeretőjét, Charlotte Murchisont alakítja. – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2020. 11. 24. 15:49
Robbie, Margot; Ronan, Saoirse
London, 2018. december 10. Margot Robbie ausztrál színésznõ (j) és Saoirse Ronan ír színésznõ a Két királynõ (Mary Queen of Scots) címû filmjük európai bemutatóján Londonban 2018. december 10-én. A Stuart Mária (I. Mária) skót királynõ, Franciaország királynéja, angol trónkövetelõ életét bemutató angol történelmi drámát januárban kezdik el vetíteni a brit mozik. MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga Fotó: Facundo Arrizabalaga
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két színésznő erotikus jelenetekben is szerepel, amelyeket bevallásuk szerint saját maguk koreografáltak meg (mivel szerintük a rendező, Francis Lee nagyon izgult), és Winslet elintézte, hogy a legexplicitebbet Saoirse Ronan születésnapján forgassák. Saoirse Ronan ezt mondta a szexjelenetek forgatásáról:

Nagyon szerencsés vagyok, mert sosem izgulok. Ilyenkor igazából technikai kérdések merülnek fel, minden a koreográfián múlik. Nem úgy, mint a csókjelenetek alkalmával, amikor ténylegesen csókolózni kell a másikkal. Mindig így gondolkodtam erről, szerintem ez a helyes hozzáállás.

Margot Robbie és Saoirse Ronan a Két királynő című filmjük bemutatóján
Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Az 1840-es évek Angliájában játszódó filmben szerepel még Gemma Jones, James McArdle, Alec Secăreanu, és Fiona Shaw. Az Egyesült Államokban november 13-án mutatták be a mozik.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA érheti el.

Tizenhét év után is ő a legnagyobb kedvenc tévés színésznő

Ellen Pompeót, A Grace klinika sztárját választotta az év televíziós színésznőjének az amerikai közönség. A People’s Choice Awards legjobb sorozatnak járó díját pedig az immár tizenhét évados filmsorozat kapta meg vasárnap este Santa Monicában – írja a Hírado.hu.

„A forgatókönyv szeretetről és toleranciáról mesél” – mondta köszönőbeszédében a színésznő.

Az év filmje a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk lett Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével. A legjobb talk-show kategóriájában Ellen DeGeneres nyert, ami nagy meglepetést okozott, mivel a nyár során a műsorvezető körül kialakult botrány nagy visszhangot keltett. Alkalmazottai az amerikai sajtónak a kulisszák mögött megtapasztalt „mérgező munkakörnyezetről”, megfélemlítésről és rasszizmusról számoltak be. DeGeneres levélben kért bocsánatot stábja tagjaitól.

A People’s Choice Awards díjátadó ünnepségét idén Demi Lovato amerikai énekesnő vezette, a díjakat 44 kategóriában ítélték oda. A rajongók az interneten szavazhattak kedvenceikre, ebben az évben több mint egymilliárd voks érkezett be.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.