Közel egy évtized után újra beszél a lányával Bangó Margit

„Az Úr az egyik kezével ad, a másikkal pedig elvesz” – mondta Bangó Margit, aki februárban veszítette el testvérét, de közben sikerült kibékülnie a lányával – írja az Origó.

Forrás: ORIGO.HU2021. 03. 18. 17:47
BANG Margit; Lendvai Cscsi Jzsef
Budapest, 2020. február 9. Bangó Margit énekes és Lendvai Csócsi József fõprímás a 100 Tagú Cigányzenekar 35 éves jubileumi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2020. február 9-én. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bangó Margit februárban veszítette a testvérét. A Kossuth-díjas énekesnő összetört, családjára támaszkodik, és sokat segít neki a lánya közelsége. Pedig kapcsolatuk kilenc évvel ezelőtt megromlott, közel egy évtizedig nem is beszéltek egymással. Végül az énekesnő tavaly karácsony előtt úgy döntött, megtöri a csendet, és megpróbál békülni. „Az unokám, a kis Tina hatalmas lelki támasz, valamint természetesen a lányom, Marika, aki minden áldott nap jön hozzám. Hiszen, Isten tudja, hogy mit miért tesz. Elvette a testvéremet, ám nem sokkal korábban visszaadta a lányomat” – mondta a Blikknek.

Bangó Margit
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

„Arra gondoltam, ha Isten is képes megbocsátani, akkor ki vagyok én, hogy ugyanezt ne tegye meg? Ha volt is, ami fájt, az én szívemben sosem volt harag Marika iránt. Sosem mondtam vagy nyilatkoztam róla rosszat, és mindig hiányzott a távol töltött évek alatt, de tudtam, hogy egyszer megtörik a jég. A szeretet egy anya és gyermeke közt soha nem vész el, az mindent elfed és felülír.

Szomorú, és nagyon bánom, hogy hagytam ezt a kilenc évet így elmenni, nyilván én is hibás voltam benne.

A legnagyobb boldogság, hogy egymást ölelhetjük, mert ezt a fajta szeretetet nem lehet semmivel helyettesíteni. Nincs az az anya, aki a gyermekének ne bocsátana meg” – mesélte.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.