Stallone meglepetéssel készül a Rocky 4. évfordulójára

Az 1985-ben bemutatott Rocky 4. nagy sikert aratott.

Forrás: MTI2020. 08. 31. 11:44
STALLONE, Sylvester
Cannes, 2019. május 24. Sylvester Stallone amerikai színész-rendezõ a fesztivál Rendez-vous nevû eseménysorozatának és a Rambo V alkotóinak fotózásán a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2019. május 24-én. MTI/EPA/Ian Langsdon Fotó: Ian Langsdon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sylvester Stallone bejelentette, hogy a Rocky 4. bemutatásának novemberi, 35. évfordulójára elkészíti a film rendezői változatát – írta meg a The Hollywood Reporter.

„A Rocky 4. 35. évfordulójára új, rendezői változtatot készítek. Eddig jól néz ki. Kifejező. Köszönet az MGM-nek, hogy lehetővé tette” – írta a színész-rendező. Stallone annyit elárult az új változatról, hogy Paulie robotját teljes egészében kivágja belőle.

Az 1985-ben bemutatott Rocky 4. nagy sikert aratott. Az Ivan Drago orosz bokszbajnokot alakító Dolph Lundgren ezzel a filmmel futott be Hollywoodban. A filmet Stallone írta és rendezte, valamint a főszereplőt, a bokszoló Rocky Balboát is ő játszotta. Az előző részekből Carl Weathers, Talia Shire, Burt Young és Tony Burton is szerepelt a produkcióban, újoncként pedig Lundgren mellett Brigitte Nielsen is feltűnt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.