Súlyos balesetet élt túl egyszer Korda György

Az énekes lerepült az útról kocsijával, amikor mellette ült Balázs Klári is.

Forrás: MW2021. 04. 19. 15:16
KORDA György;  Balázs Klári;
Debrecen, 2019. július 20. Balázs Klári és Korda György énekesek a debreceni Campus Fesztiválon 2019. július 19-én. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A házaspár ugyan karcolás nélkül megúszta a húsz évvel ezelőtti kalandot, de Korda György énekesre olyan hatással volt, hogy azóta csak nagyon különleges alkalmakkor ül volán mögé – derül ki a beol.hu cikkéből.

Az énekes házaspár. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Egy fellépés után, hajnalok hajnalán autózott Balázs Klári és Korda György Budapest irányába. A vezetőülésben Gyuri bácsi ült, nem volt nagy forgalom a kétszer egysávos úton, amikor az autójukkal utolértek egy náluk jóval lassabban haladó járművet. Korda kitette az indexet, majd előzésbe kezdett, amikor azonban a megelőzött autó mellé értek, észrevették, hogy éles kanyart vesz az út, és felbukkant egy szembejövő autó is. Alig maradt idő korrigálni, Korda György elrántotta a kormányt.

„A mai napig nem tudjuk, hogy úszhattuk meg ép bőrrel. Az utolsó emlékem, hogy elrántom a kormányt, hogy ne frontálisan ütközzünk. Aztán már csak arra emlékszem, hogy egy napraforgótáblán áll a kocsi, és füstöl minden”

– mondta a Bors megkeresésére az énekes.

A házaspár kocsija szó szerint lerepült az aszfaltútról, egyenesen a szántóföldre. Szerencséjükre nem voltak fák a műút szélén, mert akkor biztosan felcsavarodtak volna rá.

Egy korábbi cikkünk is a még ma is népszerű énekesről szól, aki szinte hihetetlen módon, de már 82 éves. Megható szavakkal köszöntötte fel a felesége, Balázs Klári.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.