Tom Hardy lehet a következő 007-es ügynök Daniel Craig után

A mindenkit és mindent legyőző nagy nőcsábász 007-es folytatja hódító körútját.

Forrás: borsonline.hu2020. 09. 20. 21:58
Hardy, Tom
London, 2016. január 14. Tom Hardy brit színész érkezik A visszatérõ (The Revenant) címû filmjének londoni bemutatójára 2016. január 14-én. Az alkotást az amerikai Mozgókép-mûvészeti és -tudományi Akadémia ezen a napon 12 Oscar-díjra jelölte. (MTI/EPA/Will Oliver) Fotó: Will Oliver
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután Daniel Craignek elege lett az angol szuperkém, a 007-es karakterének megformálásából, új főszereplő után néztek. Állítólag megtalálták, mégpedig a 43 éves angol Tom Hardy személyében.

A mindenkit és mindent legyőző nagy nőcsábász 007-es tehát folytatja hódító körútját, bár egyelőre csak a The Vulcan Reporter tudatta végleges tényként az új szereposztást.

Mint ismert, Craig a záró 007-es filmjét, a No Time To Die (Nincs idő meghalni) címűt áprilisban mutatták volna be, de a koronavírus ezt átírta. Mostani állás szerint november 12-én vehetünk búcsút ebben az alkotásban Craigtől.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.