A betegágyból is felkelt

Szombathelyen Gyurcsányné Dobrev Klárát maga Czeglédy Csaba haramia fogadta egy röpke beszélgetés erejéig.

2021. 03. 04. 5:59
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Országjárásba kezdett a héten Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció uniós képviselője, ahogyan arról több utazós posztban is beszámolt közösségi oldalán. A kitüntetett települések között volt Szombathely is, ahol Gyurcsánynét maga Czeglédy Csaba haramia fogadta egy röpke beszélgetés erejéig. A találkozóról a jeles adócsaló repesve írt közösségi oldalán: „Szeretett városomban járt Dobrev Klára, az Európai Parlament alelnöke és – szívből remélem – az ellenzék leendő miniszterelnök-jelöltje. Beszéltünk a szombathelyiek szociális helyzetéről (…) stb.” Klára asszonyban sem múlt el nyomtalanul a randevú: „Czeglédy Csabával ma csak egy nagyon rövid találkozó fért bele, de ígérem, jövök még.”

Azt nem említette Klárika, kívánt-e jobbulást a gyengélkedő latornak, akit – bűnügyi tudósítások szerint – makacs betegség gyötör, ezért nem tudott megjelenni szegény saját keddi büntetőperén, a Kecskeméti Törvényszéken. Ismeretes, hősünket hatmilliárdos költségvetési csalással és más bűncselekményekkel vádolják 19 cimborájával egyetemben (akik sajnos szintén „lebetegedtek” a tárgyalás napjára). Jogszakértők szerint egyébként Czeglédy zsivány akár tíz év tömlöcbüntetést és 550 milliós vagyonelkobzást is kaphat, ha rábizonyítják a turpisságot. (Prókátor uram kamarai tagságát nemrég felfüggesztették, így szegény egy ideje csupán a baloldali vezetésű önkormányzatok humanitárius – több tíz milliós – megbízatásaival tudja kihúzni hó végéig.)

Klára asszonynak igyekeznie kell, ha újabb találkát tervez Czeglédy vádlottal. Ellenkező esetben már csak cipóba sütött reszelővel tud kedveskedni szimpatizánsának.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.