Egy nagy nevettető

Orbán Viktoron keresett fogást a vicces Bodnár Zoltán, amiért a kormányfő a minap asszonyságnak nevezte Karikó Katalin magyar tudóst.

2021. 01. 09. 6:58
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktoron keresett fogást a vicces Bodnár Zoltán, amiért a kormányfő a minap asszonyságnak nevezte Karikó Katalin magyar tudóst. „Anyád az asszonyság” – írta egy poszt alá a finom ember, majd saját – humorosnak szánt – bejegyzést is közreadott: „Itt van nekünk ez a 66 éves, nyugdíjkorú, kisújszállási asszonyság, ez a Karikó Katalin, valami molekuláris bio­lógus vagy ilyesmi, mindegy is, a lényeg az, hogy magyar, akinek oroszlánrésze van a Covid-vakcina kifejlesztésében. Különleges nép ez a magyar, a meleg vizet is mi találtuk fel, meg a spanyol (valójában magyar) viaszt. Büszkék is vagyunk erre a derék magyar asszonyságra. Ha megkapja a Nobel-díjat, küldünk majd neki egy csokor virágot, addig is kezeit csókoljuk.”

Ha kinevetgéltük magunkat, szaladjunk végig a tréfás Bodnár pályáján. (Felsorolni sem könnyű, hány helyen bukkant fel, noha munkásságát lelkesen nyomon követte a sajtó. Legtöbbször bűnügyi beszámolókban.) Az Állami Autópálya-kezelő Rt.-t például úgy igazgatta, hogy milliárdokat adott a Betonút Rt.-nek, amely utat nem épített ugyan, viszont odaadta a pénzt a megnyerő modorú Kulcsár Attilának. (Jó vicc volt az is.) Az Eximbank élén is tréfálkozott; érdekes módon támogatta a vállalatok exportját: tízmilliárdokat adott zavaros cégeknek plázaépítésre, zavarosék azonban nem építettek semmit, ellenben felszívódtak. A kár cirka 27 milliárd – de ez nem vicc. Közben a politikában is felbukkant, 2014-ben főpolgármester-jelöltként tökutolsó. Ez sem tréfa, viszont jót nevettünk…

Bodnár humorista jelenleg a VI. kerületi vagyonkezelő frontembere, ugyanis Soproni Tamás polgármester szerint „ő a legtisztább kezű szakember”. Ez már tényleg röhej.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.