Bocsánatot kért Beckhamtől Duscher

Aldo Duschert nem hagyta nyugodni a lelkiismerete, ezért telefonon felhívta David Beckhamet, akit legalább hat hétre harcképtelenné tett a szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntőn.

MTI
2002. 04. 13. 11:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tolmács segítségével folytatott beszélgetés során a Deportivo La Coruna argentin légiósa élőszóban is elnézést kért durva belépőjéért, melynek következtében a Manchester United sztárjának eltörött egy csont a lábfejében.

Ne vádold magad, tudom, hogy nem szándékosan tetted. Minden rendben van, és remélem, ott lehetek majd a világbajnokságon. Az a fontos, hogy az országaink között ne legyenek nézeteltérések – vigasztalta a hátvédet Beckham, utalva a 20 évvel ezelőtti falklandi háborúra.

A közvetlenül a BL-mérkőzés után még közönyösen reagáló Duscher pályafutása legszörnyűbb pillanatáról beszélt: Vereségünket követően még tele voltam indulattal, és nem tudtam, hogy ilyen súlyos sérülést okoztam.

A május 31-én kezdődő japán-koreai közös rendezésű vb-n Anglia és Argentína azonos csoportban szerepel, kiegészülve Svédországgal és Nigériával.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.