Az ÁNTSZ ma nyilvánosságra hoz egy listát azokról a paprikakészítményekről, amelyek nem fogyaszthatók, mert külföldről származó mérgező anyagot tartalmaznak. Bujdosó László országos tisztifőorvos a Krónikának elmondta: a vásárlók a név és a termék jelölése alapján azonosíthatják be az egészségkárosító fűszereket. Egyelőre az otthoni paprika használatát sem ajánlja a tisztiorvos. Megerősítette viszont, hogy nyugodtan ehetők a paprikát tartalmazó konzervek, levesporok és húskészítmények, valamint azok a paprikaporok, amelyek csomagolásán 2005. április 15-e utáni a szavatossági dátum. Bujdosó László a Kossuth Rádióban elmondta azt is, hogy az ÁNTSZ feljelentést tett a rendőrségen az aflatoxinnal kevert paprikák miatt. (Magyar Rádió)
Manfred Weber tovább vergődik, el akarja venni az orosz vagyont















Szóljon hozzá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!