Postabank-ügy: Polt Péter furcsállja a bíróság eljárását

A legfőbb ügyész szerint furcsa, hogy a bíróság a Postabank-ügy első tárgyalásán vádirat-kiegészítést kért az ügyészségtől. Polt Péter a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában értetlenségét fejezte ki, amiért a Princz Gábor felelősségét vizsgáló tárgyaláson a bíróság nem az iratok megvizsgálásának időszakában, a tárgyalás előkészítő szakaszában, hanem a tárgyaláson kért az ügyészségtől kiegészítést.

MNO
2004. 10. 21. 8:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Polt elmondta: nem érti , miért koppintott az orrára a bíróság az ügyészségnek Princz tárgyalásán. A per iratai szerint a Postabank volt vezetőjét és hat társát 36 milliárd forintos hűtlen kezeléssel vádolják. A bíró a vádirat ismertetése után november 16-ra napolta el a tárgyalást a Fővárosi Bíróságon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.