Ezüsthajó-ügy: nem történt bűncselekmény; jogszerű szerződések

Az ügyészség megszüntette a nyomozást az Orbán Viktor volt miniszterelnök útjait filmen megörökítő Ezüst Hajó Kft. ügyében. A Fővárosi Főügyészség szóvivője szerint nem találtak bűncselekményre utaló nyomokat az Ezüst Hajó Kft. és az Országimázs Központ között megkötött szerződésekben.

MNO
2004. 11. 07. 9:11
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ügyészség határozatában ugyanakkor azt is kimondta, hogy az Ezüst Hajó Kft. a repülőjegyek elszámolásakor jogalap nélkül kapott 18 millió forintot. Az ügyészség felhívta a Külügyminisztérium figyelmét arra, hogy a pénz visszaszerzése érdekében polgári pert indíthat. László Boglár kormányszóvivő a tv2-nek azt mondta: minden létező jogi lehetőséget ki fognak használni. (Magyar Rádió)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.