Őrizetben az Országos Cigány Önkormányzat egyik alelnöke

Őrizetbe vette a rendõrség az Országos Cigány Önkormányzat egyik alelnökét az Osztrák Megbékélési Alap által folyósított roma holokauszt kárpótlási csalással összefüggésben – közölte a romnet.hu.

MNO
2005. 06. 07. 15:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanú szerint a 41 éves kiskõrösi képviselõ 2003-ban és 2004-ben társaival együtt idõs személyek nevében az Osztrák Megbékélési Alaptól kártérítést kértek, és az igények benyújtása után 33 millió forinthoz jutottak, melybõl Sz. László és társai a rendelkezésre álló adatok szerint 25,5 millió Ft-ot tartottak meg maguknak. Hortobágyi István, a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje a RomNet információját megerõsítve közölte: Sz. László monogramja azonos az OCÖ egyik alelnökének nevével. (RomNet)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.