Volt pénzmozgás a TV2-t birtokló cég és a Montrade között

Kereszty Gábor, az MTM SBS vezérigazgatója az Indexnek elismerte: volt szerződéses kapcsolat és pénzmozgás a TV2-t üzemeltető társaság és a Montrade között, amelyet 2003 július 29-én, a K&H-botrány kirobbanása után rögtön felbontottak.

MNO
2005. 07. 14. 6:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTM SBS társaság és az offshore cég közötti szerződést 2002 júliusában kötötték arra, hogy a Montrade külföldi szerződések megkötésében közreműködjön – nyilatkozta a hírportálnak Kereszty Gábor vezérigazgató. Hozzátette: akkor még nem lehetett tudni, hogy ez milyen cég.

Az Index azon felvetésére, hogy esetleg ők tudhatják, kik állnak valójában az offshore cég mögött, Kereszty úgy fogalmazott külföldiek tárgyaltak a cég nevében. A hatóságok is csak Schönthal Henriket ismerik a cég haszonélvezői közül. A Magyar Nemzet úgy értesült: a vezérigazgató által hivatkozott szerződéseknek nincs nyoma a büntetőügy nyomozati iratai között.

(Index)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.