Demszky Gábor közpénzen telefonál a budapestieknek

Közpénzeket felhasználva hívja fel telefonon Demszky Gábor a budapesti lakókat, akiknek boldog karácsonyt kíván, és arról tájékoztatja őket, hogy milyen sok utat újítottak fel az idén, s ezen a téren mi várható jövőre – tudtuk meg.

Magyar Nemzet
2005. 12. 21. 23:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A főpolgármester előre rögzített hangja üdvözli a fővárosiakat. A felvételen megköszöni a budapestiek türelmét, hiszen mint Demszky fogalmaz, tudja, hogy a munkálatok kellemetlenséggel jártak. A városházán lapunk érdeklődésére arról tájékoztattak, hogy a kampány költsége kétmillió forintot tett ki, a megrendelő a fővárosi önkormányzat, célja pedig az emberek tájékoztatása. A telefonhívások december 21-én, 22-én és 23-án zajlanak, ám azt már nem tudták megmondani, mennyi családot hívnak fel a fővárosi önkormányzat pénzéből Budapesten.

Kupper András, a fővárosi Fidesz–MKDSZ frakcióvezetője szerint szánalmas Demszky Gábor kampánya, amelyet egy elemre, az útfelújításokra fűz fel. A főpolgármester folyamatosan kommunikál és kampányol, vélhetőleg ez is része annak a több tíz millió forintot felemésztő akciónak, amelynek során gyanús módon és feleslegesen fizettek közpénzből PR-cégeknek az útfelújításokkal kapcsolatos tájékoztatási feladatokra. Mint a politikus fogalmazott, az útrekonstrukciók terén nem mennyiségi, hanem minőségi munkát kell végezni.

Zsinka László, a MIÉP-Jobbik budapesti frakcióvezetője úgy látja: Demszky Gábor is bekapcsolódott a gusztustalan kampányba. A politikus emlékeztetett, hogy ilyen és ehhez hasonló, hatásvadász akciókat mindig a választások közeledtével tesz a főpolgármester, ráadásul közpénzből.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.