időjárás °C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Új elnökség a győri Fidelitas élén

MNO
2007.05.17. 11:58

A Fidelitas képviseletét akarja megerősíteni a győri közéletben az ifjúsági szervezet helyi csoportjának napokban megválasztott új elnöksége - közölte Radnóti Ákos, a győri csoport új elnöke csütörtöki sajtótájékoztatón.

Céljaik közül kiemelte a jelenleg 135 tagot számláló csoport létszámának bővítését. Hangoztatta: minél több fiatalt szeretnének bevonni az ifjúsági szervezet működésébe, és más, konzervatív értékrendet valló szerveződéssel is szándékoznak kapcsolatot építeni, együttműködni a határon innen és túl.

A 27 éves politikus rámutatott: a Fidelitas az ifjúságpolitika legmeghatározóbb képviselője, s ezt a pozíciót nemcsak megőrizni, hanem megerősíteni szándékozzák programjaikkal, tevékenységükkel. Bárki számára nyitott rendezvényeiket rövidesen megjelenő új internetes honlapjukon rendre közzéteszik – tette hozzá az elnök.

Borsi Róbert alelnök bejelentette: Győrött képzést indítanak leendő politikusok számára. Arra törekednek, hogy az egyetemistákat egyetemisták, a munkásfiatalokat munkásfiatalok képviseljék.

Az alelnök szólt arról, hogy tavaly ősz óta a Fidelitas hat önkormányzati képviselővel van jelen a győri közgyűlésben. Az ifjúság korábbinál markánsabb képviselete érzékelhető anyagiakban is: az idei költségvetésben az ifjúsági keret közel megnégyszereződött.

(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.