A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Helyreigazítás

MNO
2007. 10. 30. 12:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2007. október 9-étől közölt „Buda Péter: Keresztvetés és bomba” című írásunkban valótlanul híreszteltük, illetve a valóságot abban a hamis színben tüntettük fel, mintha Buda Péter nyilatkozta volna, hogy „Pusztán az erkölcs erejével nem lehet legyőzni egy állig felfegyverzett szennyes hatalmat. Ez olyan, mintha keresztvetéssel akarnánk egy bombát hatástalanítani. Szükség van persze az erkölcsi forradalomra, de nem elég a győzelemhez. Ezért van szükség olyan erőre, mely nem pusztán erkölcsi erő, de ezt is át kell, hogy hassa az erkölcs és a fegyelem.”

A valóságban a közlést Buda Péter Zámbó Károly katolikus paptól idézte a Népszava napilapban megjelent „Keresztvetés és bomba” című cikkében. Az idézett közlés ráadásul nem Buda Péter álláspontját tükrözi, aki cikkében éppen a fenti szövegtartalom erőszakos, fundamentalista, a napi politikába nem megengedhetően beavatkozó jellegének kritikáját fogalmazza meg.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.