Rudi csinált magának még egy igazgatói széket?

Szerdán nem kívánta kommentálni a Magyar Televízió, hogy mandátumának utolsó napjaiban új igazgatói posztot hozott létre Rudi Zoltán elnök. Az új pozíciót akár maga Rudi is betöltheti majd.

MNO
2008. 03. 05. 12:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az MTI értesüléseit a kedd esti kuratóriumi elnökségi ülésen elhangzottakkal kapcsolatban a Magyar Televízió sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánja” – közölte Földváry Mónika, a sajtóiroda vezetője.

A távirati iroda kedd esti értesülése szerint a kommunikációs stratégiáért és nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatói posztot hozott létre a távozó közmédium-vezető; a tisztség egyelőre betöltetlen.

A név nélkül nyilatkozó kuratóriumi elnökségi tagok közül többen utaltak arra, hogy az elnök mandátumának éjféli lejárta után – ügyvezetőként – a hétfőn alelnökké kinevezett Medveczky Balázs akár magával Rudival is betöltetheti a tisztséget.

Rudi Zoltán – aki a médiatörvény elfogadása óta az első volt, aki kitöltötte mandátumát az MTV élén – tavaly ősszel a kuratórium elnöksége elé terjesztett, Új pályán címet viselő beszámolójában egyebek mellett arról ír: elnöksége alatt jelentősen csökkent az igazgatói posztok száma a nagyobbik köztévénél.

(mti)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.