Porcukor is került a kolbászba

Van, aki porcukrot is rakott bele, igaz tíz kiló húshoz csupán két dekát, más pedig majorannával, rozmaringgal bolondította meg a tölteléket azon a székesfehérvári kolbásztöltő versenyen, melyet nyolcadszor rendezett meg szombaton a Kiskulacs étterem.

MNO
2010. 02. 20. 16:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A versenyre 11 csapat nevezett, kevesebben, mint korábban, a hangulat azonban így is a disznóvágások hangulatát idézte a panelépületek árnyékában.

A versenyt senki nem vette véresen komolyan, sokkal fontosabb volt, hogy a kolbásztöltés jó alkalmat kínált a vidám együttlétre. A rendezvény ugyan nem vetekedhet a csabai kolbásztöltő fesztivállal, ám ennek ellenére Budapestről, Szegedről, Debrecenből is érkeztek résztvevők.

(fmh.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Komment

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.


Jelenleg nincsenek kommentek.

Szóljon hozzá!

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.