Tamás Ervin: Szalad a konyha

MNO
2010. 02. 20. 9:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tamás Ervin: A boszorkánykonyhában azonban a sikertől megittasulva a séf tovább „komponált”. Előbb jöttek a listákra invitált „külsősök”, majd a fűszerek fűszere, az SZDSZ-szel kötött megállapodás. Elméletben mindkét húzás tételesen indokolható, de – maradva a konyha környékén – pörkölthöz mákos tésztát önteni akkor is merész ötlet, ha hirtelenjében nincs más a rezsón, sőt, a kamrában se, külön-külön pedig mindegyik kedves nekünk.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Népszabadság, 2010. február 20.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.