Folytatódik a reptérbotrány • A volt jogi igazgatók gazdasági titkokat is kiszivárogtattak

Újabb bűncselekmények elkövetésével gyanúsították meg Sziebert Györgyöt, a BKV és Rényi-Vámos Krisztinát, a Budapest Airport (BA) volt jogi igazgatóját a nyomozók – tudta meg a Magyar Nemzet.

Magyar Nemzet
2010. 04. 15. 3:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két jogászt azzal vádoltuk meg, hogy egy repülőtéri fejlesztéssel kapcsolatban gazdasági titoknak minősülő információkat szivárogtattak ki egy vállalkozónak – mondta lapunknak Horváth Katalin Fanni, a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) szóvivője. Az érintett céggel kapcsolatban annyit tudtunk meg, hogy egy olyan vállalkozásról van szó, amely „belülről” ismerhette a BA ügyeit – olvasható a Magyar Nemzetben, melyből további részleteket is megtudhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.