időjárás 25°C Apollónia 2022. július 7.
logo

Gulyás Gergely: A kormány elfogadta az Európai Bizottság javaslatait

Családi horror: csak a gyerekek menekültek meg

MNO
2010.06.15. 04:10

Ki akarta irtani a családját egy férfi a dél-kaliforniai Anaheimben. Feleségét lelőtte, majd a gyermekei ellen fordította a fegyverét. Egy 3 éves kisfiú súlyosan megsebesült, ám az 5 éves fia végül megmenekült. Az apa öngyilkos lett.

A családi tragédia vasárnap késő este történt, ám csak hétfő reggel fedezték fel, amikor a gyilkos apa munkatársa benézett a családhoz megtudni, kollégája miért nem jelentkezett a munkahelyén. Egy 5 éves kisfiút talált, aki elmondta, hogy apja lelőtte az anyját és a testvérét, majd öngyilkos lett.

A kiérkező rendőrök valóban megtalálták a szülők holttestét a kertben. A vérnyomokat követve aztán előkerült a 3 éves gyerek is, aki a szemetesek mögött bújt el. Őt is meglőtte az apja. A vállán, a gyomrán és a mellkasán is találtak lövésnyomokat. Állapota súlyos volt, így azonnal a kórházba szállították, ahol megműtötték. Az 5 éves fiút védőőrizetbe vették a rendőrök.

Az egyik szomszéd szerint a gyilkos apa nagyon tisztességes ember volt, így nagyon meglepődtek azon, ami történt. A család egyik ismerőse elmondta, mostanában pénzügyi gondjaik voltak, néhány hónapja kölcsönmódosításért folyamodtak a bankhoz, ám a pénzintézet ezt megtagadta tőlük.

(KPCC Pasadena)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.