időjárás 22°C Annamária, Tihamér 2022. július 1.
logo

Fejbe verte a céllövöldést a puskatussal

MNO
2010.06.28. 12:46

Eseménydús volt hétvégén a besenyszögi falunap, de sajnos nem csak az érdekes programok miatt. Egy alkalommal a rendőröknek is dolguk támadt ott.

Veres Éva, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Szoljon.hu kérdésére elmondta, egy erősen ittas besenyszögi férfi kezdett el vitatkozni a Hatvanból érkezett céllövöldésekkel. Először azt kifogásolta, hogy nem kap több lehetőséget a lövöldözésre a befizetett pénzösszegért, illetve hogy a nyereményként átvett ajándékok kisebb értékűek, mint amit ő lelőtt.

A szóváltás annyira elmérgesedett, hogy a besenyszögi férfi a céllövöldést a nála lévő fegyverrel fejbe vágta. A dulakodás közben a támadó átmászott a pult másik oldalára, ahol a testvére segítségére siető, szintén hatvani férfit is megütötte. A kiérkező rendőrök elfogták a harminc éves dühöngőt, aki ellen garázdaság miatt indult eljárás. A verekedés során a két hatvani férfi könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

(szoljon.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.