A polgármester kenőpénzére költötte a munkások bérét? + Videó

Ötmillió forint kenőpénzt kért egy megbízásért a vesztegetéssel vádolt dögei polgármester – állította a Hír TV-nek egy vállalkozó. <br /><br /><strong><a href="/portal/718947" target="_blank">• Iratokat foglaltak le a dögei polgármester hivatalában</a></strong> <br /><strong><a href="/portal/718528" target="_blank">• Soron kívüli házkutatás a dögei MSZP-s polgármesternél</a></strong><br /><strong><a href="/portal/710325" target="_blank">• Dögei mutyi, utolsó percek: elítélhetik a szocialista polgármestert</a></strong>

MNO
2010. 08. 13. 11:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a Hír Televízió felvételét!


A Célpontnak a helyi tanuszoda egyik kivitelezője arról beszélt, ő is tudta, hogy a munkáért cserébe a település vezetői pénzt kértek. Stuhán Gábor azt mondta, hogy egyik alkalommal a fővállalkozó azért nem fizette ki cégének a munkadíjat, mert a polgármestert kellett megkennie ötmillióval. Az uszodatechnikai munkát végző miskolci cég egyébként a mai napig nem jutott a pénzéhez, 26 millióval tartoznak neki.

Vincze Ferenc Tibor polgármester vesztegetési ügyében szeptemberben hoz ítéletet a bíróság.

A dögei vesztegetési botrány további részleteiről a Hír Televízió 21.30-kor kezdődő, Célpont című műsorából tájékozódhatnak.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.