Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Lukács Csaba: Sukoró, felmelegítve

MNO
2010. 08. 30. 6:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lukács Csaba: A lap szerint a milliárdos üzletember, a kaszinóváros befektetője csak ezért utazott New Yorkból egyenesen Budapestre, és „a látogatására »időzítve« jelent meg több, a sukorói fejlesztését támadó írás a Magyar Nemzetben”. Az újság egyébként azt is tudja, a kaszinóberuházás mellett szóba kerültek más üzleti témák, fejlesztések is. Így aztán mi is nyakig benne vagyunk az összeesküvésben (támadjuk a beruházást, miközben a Fidesz vezetői titokban a Gundelbe járnak vacsorázni a befektetővel), s talán csak idő kérdése, hogy kiderüljön, lapunk újságírói éjszaka ürgebőrbe varrt zsetonokat dobálnak a Velencei-tóba, miközben Joav Blum álnéven ingatlanjogi tanácsadó irodát üzemeltetünk a Köztársaság téri volt MSZP-székház pincéjében.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2010. augusztus 30.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.