Krokodiltámadás Balatonszárszón

Két embert is megsebesített egy krokodil Balatonszárszón, a Krokodil Zoo nevű hüllőházban vasárnap – hangzott el a Magyar Televízió Híradójában.

MNO
2011. 10. 02. 19:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tudósítás szerint egy százötven kilós, több mint két méter hosszú hüllőt hoztak Franciaországból a hüllőházba, és éppen el akarták helyezni az új lakhelyén, amikor a ragadozó rátámadt a telepítésben segédkezőkre. A hely tulajdonosa azt állítja, hogy harapás nem történt, a sérülteket ellátó orvos szerint viszont igen.

A Híradó stábja is ott volt, amikor a hüllő rátámadt az állatkert munkatársaira, a hely tulajdonosa, Pécsi Tibor azonban megtiltotta a felvételek bemutatását, nyilatkozni sem akart. A mentők a két, erősen vérző férfit a siófoki kórházba szállították, az orvos szerint a sérülések egyértelműen harapásra utalnak. Ahmed Safar, a Siófoki Kórház sebész főorvosa elmondása szerint a két férfi szakított, harapott jellegű sebeket szenvedett. Mindkét férfi sérülései nyolc napon túl gyógyulnak, sebeiket össze kellett varrni, de saját kérésükre a kórházból hazaengedték őket.

Az ügyet a rendőrség is vizsgálja, a hüllőház tulajdonosát is kihallgatták – hangzott el a hírműsorban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.