Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Sukoró-féle botrány Bábolnán is?

Újabb földbotrány van kibontakozóban Bábolnán – értesült lapunk. Horváth Klára (MSZP) polgármester rendkívüli testületi ülésre hívta össze az önkormányzatot mára, hogy egy újabb, közel 90 hektáros terület eladásáról döntsenek. Az is felvetődött, hogy e terület egy részén valósulhat meg a King’s City néven elhíresült, eredetileg Sukoróra tervezett kaszinóberuházás.

Magyar Nemzet
2010. 08. 16. 4:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb ingatlanpanama-gyanús tevékenységbe kezdett másfél hónappal az önkormányzati választások előtt Horváth Klára, Bábolna polgármestere, volt szocialista országgyűlési képviselő. A településvezető mára hívott össze rendkívüli képviselő-testületi ülést annak érdekében, hogy több más mellett döntsenek a település határán fekvő, a Bábolna Gyógyfürdő Kft. és a város tulajdonában lévő, mintegy 90 hektáros birtok eladásáról.

A polgármester környezetéből azt is megtudtuk, Horváth Klára arról beszélt több helyütt is, hogy ukrán és amerikai befektetőkkel is tárgyalt. Olyan felvetések is születtek, miszerint a területet a korábban Sukoróra tervezett King’s City nevű kaszinókomplexum felépítésére szánják – olvasható a hétfői Magyar Nemzetben, melyből további részleteket is megtudhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.