A büfében csaptak fel a lángok

Elektromos zárlat okozhatta azt a tüzet, melynek lángjai vasárnap hajnalban csaptak fel Kiskunhalason, egy Bercsényi utcai büfében.

MNO
2011. 04. 03. 11:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hajnalban, fél öt után nem sokkal riasztották a kiskunhalasi tűzoltókat egy Bercsényi utcai épülethez. A lánglovagok két fecskendővel vonultak a belvárosi kispiachoz, ahol egy büfé, illetve zöldséges tetőszerkezete égett. Az épületben senki sem tartózkodott, de onnan két gázpalackot ki kellett hozniuk a tűzoltóknak.

– Az ügyben szándékos gyújtogatás gyanúja nem merült fel, a tüzet valószínűleg elektromos zárlat okozhatta – mondta el kérdésünkre Mészáros Zoltán alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelem szóvivője. A halasi tűzoltók által hamar megfékezett lángok mintegy kétmillió forintos kárt tettek az épületben.

(baon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.