A határról a fogdába került

A gyulai határátkelőhelyről vittek a büntetés-végrehajtási intézetbe egy román férfit. Kiderült ugyanis, hogy közokirat-hamisítás miatt elrendelték az elfogását.

MNO
2011. 04. 03. 11:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A határátkelőhelyről vittek a büntetés-végrehajtási intézetbe egy román férfit szombaton hajnalban. A negyvenéves férfi egy teherautó utasaként jelentkezett belépésre a gyulai határátkelőhelyen, de ellenőrzésekor kiderült, hogy a Fővárosi Bíróság büntetés-végrehajtási csoportja közokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetése miatt elfogását rendelte el. A férfi ezért nem folytathatta útját, előállították, majd a gyulai büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.