A líbiai hadsereg egyharmadát szétzúzták a légi csapások

Moammer Kadhafi líbiai vezető rezsimjének katonai képességeit mintegy 30 százalékban szétzúzták az eddigi légi csapások – vélekedett kedden a NATO Brüsszelben tartott sajtótájékoztatóján Mark van Uhm dandártábornok, az atlanti szövetség műveleteinek egyik irányítója.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/775906" target="_blank"><strong>• Légi csapást mértek a NATO gépei Kadhafi erőire + Képek</strong></a>

MNO
2011. 04. 05. 15:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A NATO hat nappal ezelőtt vette át azoknak a katonai műveleteknek az irányítását, amelyek az ENSZ biztonsági tanácsi határozatának érvényesítését – a fegyverszállítási tilalmat, valamint a líbiai polgári lakosoknak a harcoktól való megoltalmazását – célozzák.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.