A Liverpool csodaedzőt környékezett meg

Alig másfél hete, hogy az FC Porto bebiztosította bajnoki címét a portugál bajnokságban, de máris vinné fiatal és tehetséges edzőjét a Liverpool, az egyik pénzes, népszerű, de helyét – és új edzőjét – kereső brit klub. André Villas-Boas Moszkvában cáfolta az olasz Gazzetta dello Sportban megszellőztetett előszerződés tényét.

MNO
2011. 04. 14. 15:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olasz lap kerülő úton megszerzett értesülésre hivatkozva hozta napvilágra a meglepő hírt: az AS Romához közel álló egyik vállalkozónak azzal az indokkal hárította el ajánlatát, hogy már aláírt egy előszerződést a Vörös Ördögökhöz.

Villas-Boas most a leginkább keresett edző Európában, de különösen egy olasz csapat érdeklődik iránta, mégpedig az Inter. A Gazzetta tudomása szerint maga José Mourinho tanácsolta a még csak 32 éves és a portugál bajnokságban veretlen mesternek, hogy még ne ígérje el magát Olaszországba. A portugál Diário de Notícias sportrovata szerint ez legalábbis kétséges, mert meglehetősen hűvös viszonyban váltak el egymástól, amikor Mourinho otthagyta közös csapatukat az Intert a Real Madrid kedvéért. Villas-Boas így reagált az orosz újságírónő kérdésére: „Nem tudok semmit, nem igaz, az egész nem több kitalációnál.”

(dn.pt – Portugália, gazzetta.it – Olaszország)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.