Egyre jobban lemarad a Loki

<p>A magyar labdarúgó NB I 21. fordulójának utolsó összecsapásán a címvédő Debrecen 1-1-es döntetlent játszott a Győri ETO-val. A Loki így csak hatodik a tabellán, míg a vendégek a kilencedik helyen állnak. A listát továbbra is a Videoton vezeti, tízpontos előnnyel az Újpestet pénteken legyőző Ferencváros és a Pápán diadalmaskodó Paks előtt.</p>

Pintér Patrick
2011. 04. 03. 18:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

DEBRECENI VSC-TEVA–GYŐRI ETO FC 1-1 (0-0)
Debrecen, 5000 néző. Vezette: Bognár T.
DVSC: Verpecz – Bernáth, Komlósi, Mijadinoszki, Mardare – Bódi, Varga J., Szakály P., Czvitkovics, Illés Gy. (Kabát, 68.) – Coulibaly. Vezetőedző: Zdenek Scasny.
Győr: Sztevanovics – Takács Á., Djordjevics, Fehér Z., Völgyi – Pilibaitis, Dinjar (Dudás, 86.), Kiss M., Ji-Parana, Koltai (Ceolin, 74.) – Alekszidze (Bugerra, 80.). Vezetőedző: Csertői Aurél.
Gólszerző: Czvitkovics (49. – 11-esből), ill. Dinjar (60.).

Nem sok helyzetet hozott az első félidő, a hazaiak Szakály fejesével és közeli lövésével veszélyeztették a kaput, míg a vendégek Ji-Paraná távoli próbálkozásával jelezték, idegenben is támadni szeretnének. A fordulás után ellenben gyorsan jött a debreceniek vezető gólja, miután Pilibaitis lerántotta Szakályt a tizenhatoson belül, a büntetőt pedig Czvitkovics értékesítette. Az ETO azonban nem adta fel, s Dinjar találatával rövid időn belül sikerült egyenlítenie. Folytatásban már nem történt említésre méltó esemény, a döntetlen igazságosnak mondható.

Az élmezőny:
1. Videoton 47
2. Ferencváros 37
3. Paks 37
4. Zalaegerszeg 36
5. Kaposvár 33

A góllövőlistát a 17 gólos Alves (Videoton) vezeti.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.