Ezüstérmes Bácsi

Bácsi Péter ezüstérmes lett a kötöttfogásúak 74 kg-os súlycsoportjában, miután a vasárnapi fináléban kikapott az azeri Rafig Huszejnovtól a dortmundi Európa-bajnokságon.

MNO
2011. 04. 03. 18:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az FTC 2008-ban kontinensbajnok versenyzője az aranycsatában két menetben maradt alul, így a magyar csapat két ezüst- és három bronzéremmel zárta az Eb-t. A magyar birkózó a nyolcaddöntőbe jutásért a brit Myroslav Dykun ellen „melegített be”, majd a legjobb 16 között – a vártnál könnyebben – a címvédő, világbajnoki ezüstérmes örmény Arszen Dzsulfalakjant múlta felül.

A negyeddöntőben a finn Henri Esko Valimeki sem okozott gondot Bácsinak, míg a fináléba kerülésért három menetben győzte le az orosz Roman Vlaszovot.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.