Felhívás előminősítési eljárásra (x)

A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Társasági Szolgáltatások Eszköz és Szolgáltatás Gazdálkodás Létesítménygazdálkodás és Beszerzés szervezete (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt előminősítési felhívással kezdődő, majd zárt meghívásos több szakaszból álló pályázati eljárást hirdet a MOL-csoport létesítményeibe szállítandó (operatív, vezetői, tárgyaló és un 24 órás) székek szállítására vonatkozóan. A nyertes pályázóval hosszú távú keretszerződést kívánunk kötni.

-
2011. 04. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tevékenység pályáztatása nem esik a közbeszerzési törvény hatálya alá.Az eljárás nyelve: magyar.

Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja az előminősítési eljárásra, akik megfelelő tapasztalattal és referenciákkal rendelkeznek az irodai székek kereskedelme területén.

Az Előminősítési Eljárásban való részvétel feltétele a [email protected] címen, Petrik Andrea nevére elküldött jelentkezés, melynek határideje: 2011. árpilis 22. 12.00 óra.

Az Előminősítési Eljárásra történő jelentkezésnél Ajánlatkérő kéri megadni az alábbi információkat:

  • a pályázó szervezet neve, székhelye,
  • kapcsolattartó személy neve, telefonszáma, e-mail címe,
  • az alább felsorolt jelentkezési feltételek igazolása, nyilatkozatok, mellékletként beszkennelve.

  • A jelentkezés feltételei:


    1) Igazolás arról, hogy a Jelentkező Magyarországon bejegyzett gazdasági társaság. Benyújtandó: A Jelentkező 30 napnál nem régebbi cégkivonatának hiteles másolata. A cégszerű aláírás igazolására a Jelentkező képviseletében eljáró személy aláírási címpéldánya.

    2) A Jelentkező cégszerűen aláírt nyilatkozata arra vonatkozóan, hogy a Jelentkező 2007, 2008 és 2009 naptári évekre vonatkozó göngyölített nettó árbevétele eléri összesen legalább a 600 millió Ft-ot. Benyújtandó: A Jelentkező cégszerűen aláírt nyilatkozata és a 2007,2008, 2009 évi mérleg és eredmény kimutatásának másolata.

    3) A Jelentkező cégszerűen aláírt nyilatkozata arra vonatkozóan, hogy a Jelentkező rendelkezik legalább 3 olyan kiemelt referencia hellyel, ahol 2007. évtől kezdődően (2007-2008-2009-2010 években) összesen legalább 5000 széket szállított. (szerződés vagy project jellegű szerződéssel) Benyújtandó: A Jelentkező cégszerűen aláírt nyilatkozata, a referencia helyek és személyek, valamint az elérhetőségeik megadása.

    4) A Jelentkező cégszerűen aláírt nyilatkozata arról, hogy a Jelentkező és a megajánlani kívánt termékek gyártója rendelkezik egymás közt fennálló közvetlen viszonteladói megállapodással. Emellett kérjük a gyártói nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy a Jelentkező által forgalmazott székek gyártója vállalja a garanciális kötelezettségek teljesítését arra az esetre, ha a Jelentkező a leszállított székekre vonatkozó garanciális kötelezettségének nem tud eleget tenni. (pl. cég megszűnik) Benyújtandó: A Jelentkező cégszerűen aláírt nyilatkozata, gyártói nyilatkozat.

    5) A Jelentkező cégszerűen aláírt nyilatkozata arról, hogy amennyiben a pályázat eredményeként szerződéskötésre kerül sor, úgy a Jelentkező az általa szállított termékekre legalább 3 év jótállást vállal.Benyújtandó: A Jelentkező cégszerűen aláírt nyilatkozata.

    A beérkezett jelentkezések elbírálásra kerülnek, majd ezt követően Ajánlatkérő a fentieknek eleget tevő Jelentkezők részére elektronikusan megküldi:- a Titkossági Nyilatkozatot, melyet cégszerűen aláírva kell visszajuttatni. – az Előminősítési kérdőívet/anyagot, amelyet kitöltve kell visszajuttatni Ajánlatkérőnek.

    A beadott és érvényes Jelentkezések alapján Ajánlatkérő elvégzi az előminősítést, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti a Jelentkezőket.

    Az értékelés eredményei alapján a legalkalmasabb Jelentkezők egy szűkített listára kerülnek, és meghívást kapnak a pályázati eljárás további zárt szakaszaiban való részvételre.

    Ajánlatkérő bármelyike fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívástól és a pályázat lefolytatásától az eljárás bármely szakaszában indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. A jelen felhívás egyetlen Jelentkező által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy bármiféle kötelezettségvállalásnak. A felhívás a beszállítókra vonatkozó piackutatásnak minősül.

    A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső utasításai és szabályai alapján történik.

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.