Holttest a stadionban

Szerda délután edzésre érkező fiatalok egy középkorú elhunyt férfira bukkantak a Nagyerdei Stadion egyik padja alatt. A rendőrség az idegenkezűséget, illetve a bűncselekmény gyanúját kizárta.

MNO
2011. 04. 14. 13:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kelemen Éva rendőrhadnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-Főkapitányság sajtószóvivője a Hajdú Online-nak elmondta, hogy szerda délután egy elhunyt férfira bukkantak a stadion területén, akiről a vizsgálatok után kiderült, hogy természetes halállal hunyt el. A rendőrség kizárta a bűncselekmény gyanúját.

Arany László, aki szerda délután a DSC-SI U15-ös fiú futballcsapatával érkezett edzésre a stadionba, ahol fölfedezték az elhunytat, elmondta: – Ahogy bementünk a stadionba, egyből észrevettem a szakállas, középkorú férfit a lelátón, aki félig a padon, félig a földön fekve helyezkedett el. Szerencsére a gyerekek ebből szinte semmit nem vettek észre, mert eltereltem őket, majd értesítettem a rendőrséget és a mentőket, akik megállapították a halál beálltát – mondta el Arany. Az edző elmondása alapján a férfi ruházata viseltes volt, de ez nem támasztja alá, hogy hajléktalan lett volna.

(haon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.