Két férfi erőszakolt meg egy harmadikat

Két férfi erőszakolt meg egy harmadik férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Göncön, a rendőrség szemérem elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

MNO
2011. 04. 14. 18:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek csütörtökön azt mondta: három huszonéves fiatal férfi italozott, majd ezt követően a két erősebb testalkatú férfi a gyengébbet fajtalankodásra kényszerítette.

A szóvivő hozzátette: szemérem elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt mindkettőjüket őrizetbe vette a rendőrség, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte őket. Az ügyben az encsi rendőrkapitányság indított vizsgálatot.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.