Minden rendvédelmi szervezet csatlakozott

Valamennyi rendvédelmi szakszervezet csatlakozott A hivatásunk védelmében címmel meghirdetett akciósorozathoz – tájékoztatott a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (FRDÉSZ) szerdán.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/775933" target="_blank"><strong>• A Belügyminisztérium hiába várta a szakszervezetek ötleteit</strong></a>

MNO
2011. 04. 06. 14:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Rendészeti Érdekegyeztető Fórum (RÉF) április 5-én megtartott egyeztető ülését követően a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ), a Független Rendőr Szakszervezet (FRSZ), a Rendőr Szakszervezetek Védegylete (RSZV), a Katasztrófavédelmi Dolgozók Szakszervezete (KDSZ) is bejelentette, hogy csatlakozik az FRDÉSZ által korábban meghirdetett akciósorozathoz – áll a közleményben.

A tájékoztatás szerint így teljessé vált a kör: a fegyveres és rendvédelmi szféra összes reprezentatív érdekképviseleti szervezete közös álláspontot képvisel a tárgyalásokon. Közösen kívánnak megállapodni a kormánnyal, valamint közösen mozgósítják tagságukat és a nem szakszervezeti tagokat, az aktívakat és a nyugállományúakat egyaránt az április 16-án tartandó országos demonstrációra.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.