Napelemes parkolóautomaták Salgótarjánban

Nettó 120 millió forintra becsüli Salgótarján önkormányzata a beszerzendő, hatvan darab, napelemes parkolóautomata árát és a melléjük kért szolgáltatásokat – a nyílt közbeszerzési felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

MNO
2011. 04. 06. 17:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A parkolóautomatáknak alkalmasnak kell lenniük arra, hogy az autós bevigye a kocsija rendszámát, és az megjelenjen a parkolójegyen, valamint a központban is. Ez azért fontos, mivel szállítani kell egy olyan, autóba szerelhető berendezést is, amely a mozgó ellenőrző kocsiból leolvassa a parkoló autók rendszámát, és egybeveti a központ adataival. Része még a feladatnak a központ kiépítése, valamint nyolc olyan kézi berendezés, amelyet a gyalogos parkolóellenőrök használnak. Az ajánlattevőnek káreseményenkénti tízmillió forint összegű felelősségbiztosítással kell rendelkeznie. Emellett az elmúlt három évből összesen harminc parkolóautomata telepítési-üzemeltetési referenciát is fel kell mutatnia. Az ajánlattételi határidő május 18. Az eredményhirdetés június 1-jén, míg a szerződéskötés az ezt követő 11. napon lesz.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.